Trainee/Elev

Trainee/Elev

Här är lite info om elever & dess behandling , tider & priser

Hos oss

När det gäller elevbehandlingar hos våra skolelever så varierar priserna under terminens gång beroende på utbildningsnivå.
Vi kan därför inte garantera en viss prisnivå längre än max 1 månad i förväg. Vänligen håll utkik efter ändringar och uppgraderingar av våra elever här på hemsidan eller på vår Facebooksida, instagram

Behandlingar hos Trainee/Elev
Vi har oftast elever i olika faser av sin utbildning hos oss på salongerna och vi tycker det är viktigt att få vara ny och framför allt att få proffsig handledning för att kunna utvecklas och en dag stå på helt egna ben.

Samtliga behandlingar är under handledning av  1 mentor.

Räkna med extra tidsåtgång.

Vi kommer eventuellt att ta före och efterbild till elevens egen mapp.

Vi ber dig att ha rimliga krav på utförandet även om vi alltid strävar efter perfektion. Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda ”ombehandling” eller betalning tillbaka om du mot förmodan inte skulle bli nöjd.

När vi söker modeller för olika behandlingar tar vi endast emot personer över 16 år.

Behandlingar och priser kommer att variera beroende på utbildningsnivå.

Det ingår naturligtvis Nagelrådgivning, Konsultation  och så gott kaffe förstås.

Trainee/Elev
På nivån Trainee/Elev har man kommit ett steg längre i sin utbildning  och utför samtliga Nagelvårdsbehandlingar aningen mer självständigt. Fortfarande med handledning och rådgivning från sin mentor och fortfarande med längre behandlingstider för att hinna med att göra noggranna behandlingar. Under den här nivån ligger fokus på att bredda sitt register i materialval ,tekniker inom både dekorationer och lackning  för att så småningom ha ett jätte stort bibliotek att välja mellan inför varje kund och varje behandling.

Bokning online: sök på behandlingar som innehåller ELEV

Hair & Beauty Center
www.hair-beauty.se
019-6113366

Välkommen in!