Friskvårdskort

FRISKVÅRDSKORT

Har du friskvård kvar från i år som du inte hinner nyttja? Förläng tiden genom att köpa ett Friskvårdskort hos oss. Kortet är personligt, kan nyttjas för friskvårdstjänster och är giltigt ett år från och med inköpsdatum.

På Hair & Beauty Center finns ett stort utbud av friskvårdstjänster.
För priser och utbud besök lgbeautyspa.bokadirekt.se

 

VILL DU BESTÄLLA ETT FRISKVÅRDSKORT?

Har du ePassi?

Då ska du först genomföra ett köp i appen till LG Beauty & Spa. Därefter fyller du i kontaktformuläret nedan. När betalningen mottagits skickas Friskvårdskortet skickas därefter ut som en pdf till den e-post du angivit i kontaktformuläret.

 

Har du Actiway?

Då fyller du i kontaktformuläret nedan. Vi drar sedan den summa du valt med hjälp av ditt personnr. Obs! Vi ansvarar ej för beställningar där felaktiga eller ogiltiga uppgifter lämnats. Beställningen blir gällande först när en betalning på Actiway registrerats. Friskvårdskortet skickas därefter ut som en pdf till den e-post du angivit i kontaktformuläret. Sista tid att beställa via formulär är den 31/12 kl. 12. Vid beställning i sista stund ring:

Behöver du lämna in kvitto till arbetsgivaren?

Fyll i formuläret och swisha sedan valt belopp till LG Beauty & Spa.  När betalningen registrerats skickas friskvårdskortet och kvitto
som en PDF via den e-post du angivit.

Kontaktformulär Friskvårdskort

Fält med röd asterix måste fyllas i
Namnet på kvittot
Hit går verifikation/kvitto
Ditt telefonnummer
Läs mer här https://www.hair-beauty.se/integritetspolicy-och-gdpr/