FRANSFÖRLÄNGNING

FRANSFÖRLÄNGNING

För oss är:

Varje människa unik på sitt sätt,

därför presenterar vi unika resultat!

Unik fransförlängning för dig: Till skillnad från andra ögonfransförlängnings operatörer som bara lägger 3 längder förstår vi att en storlek inte passar alla, så vi tillämpar våra kunders begäran & vi skräddarsyr för att passa varje enskild kund. Om du har en särskild begäran eller att du vill diskutera detta med din frans stylist på dagen för din tid.


*Fransförlängning – för alla: Vem som helst i alla åldrar kan ha/göra en ögonfransförlängning, då det finns naturliga ögonfransar att limma förlängningen på. Damer som har genomgått kemoterapi får bara vänta tills deras ögonfransar börjar växa tillbaka.
Men, om du har en ögoninfektion eller nyligen har genomgått en ögonoperation eller kosmetiska ögonoperationer vore det bäst att vänta tills ögonen är helt läkta.

Hur tar jag hand om min fransförlängning:

• Blöt inte dina fransar under 12 timmar efter applicering
• Undvik varm ånga eller bastu
• Gnugga inte ögonen

Mascara & din fransförlängning.

Du kommer inte att behöva mascara!

Om du vill kan du bära en icke-vattentät på nedre fransarna men kom ihåg att använda en remover/ögonmakeup som INTE innehåller olja!

• Om du använder mascara göra det från mitten till spets, undvik rotområde
• Använd oljefri ögonmakeup remover, serum & krämer
• Ta inte permfärgning på dina fransar
• Använd inte en mekanisk ögonfransböjare
• Dra inte i dina fransar (detta kan orsaka dina naturliga fransar att komma ut i förtid)

Varför ramlar ögonfransarna: Dina ögonfransar har en tillväxtcykel & tyvärr är det svårt att avgöra vilken ögonfrans som är redo att falla ut naturligt, så det är oförutsägbar vid tillämpningen av syntetiska fransar.

Är ögonfransförlängning limmade på min hud? Nej, det läggs ungefär 1 mm från ögonlocket.

Så länge varar en fransförlängning: Din förlängning kommer att vara i cirka 2-4 veckor om du respekterar din nya fransar & ta hand om dem. Kom ihåg att detta är en semi-permanent skönhets förfarande.

Hur en fransförlängning görs: En enskild fysisk ögonfrans är isolerad & en syntetisk frans limmas på toppen av dina egna naturliga ögonfransar ungefär 1 mm från ögonlocket så varken lim eller fransförlängningen har kontakt med huden.

På Hair & Beauty Center är det: Det är mycket viktigt att se till att din professionella frans stylist har certifierats av endast de mest ansedda utbildning fransförlängnings företag att högst är maximal standard.
För de säkraste & mest professionella resultat bör de endast tillämpas av en certifierad, utbildad frans stylist som kommer sannolikt att en licensierad kosmetolog, hudterapeut eller kosmetolog välutbildade & erfarna med detta förfarande.

Vi talar om vetenskapligt testade, ophthalmologist beprövade fransförlängning som tillämpas med högsta kvalitet, medicinsk kvalitet limfogen. Detta är den sundaste & säkraste sättet att gå för kvinnor som önskar att frikostigt lång & ljuvlig ögonfransar längd.


Välkommen in!